Сириецът, стрелял многократно с газов пистолет в тунел в София,

...
Сириецът, стрелял многократно с газов пистолет в тунел в София,
Коментари Харесай

Сириецът, стрелял в тунел в София: Съжалявам! Направих го от щастие!

Сириецът, стрелял неведнъж с газов револвер в тунел в София, беше пуснат под домакински арест. 27-годишният Мохамед Хамдо беше изправен пред съда заради случая, станал в сватбения му ден. В правосъдната зала присъстваше и брачната половинка му.

В събота, деня след тържеството, му беше повдигнато обвиняване за безчинство, осъществено с изключителна смелост. Според прокуратурата той е създал голям брой изстрели и по тази причина би трябвало да остане в ареста. Това, че е непознат жител, също беше основание да се допусна, че арестуваният може да се укрие, в случай че бъде освободен.

В съда от отбраната акцентираха, че няма очевидци, които изрично да посочат кой е натиснал спусъка в тунела към кв. " Люлин ". Адвокат Емануил Йорданов добави, че газовият револвер, с който е стреляно, можело да даде опция на човек да изрази насладата си.

С помощ от юриста си Светла Йорданова, Хамдо съумя да каже ЕГН-то си и непрекъснатия си адрес - жилище в София, в което заживял преди две седмици заради идната женитба, съобщи Нова телевизия.

В последните си думи пред магистратите сириецът заяви на негоден български: “Съжалявам, за това, което направих! Моята женитба и благополучие... Аз непринудено направих всичко това ".

Съдът обаче счете, че е налице заплаха да се укрие заради връзката му със Сирия и тъй като действието му е основало риск за жителите. В последна сметка магистратите взеха решение да пуснат Хамдо под домакински арест, вземайки поради, че той има адрес в България и чисто правосъдно минало, сключил е брак и работи на трудов контракт. Съдът постанови сириецът да изтърпява наказването си в брачното жилище. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР