Синята зона на част от две улици в района на

...
Синята зона на част от две улици в района на
Коментари Харесай

Без таксуване за синя зона на две улици около Спортна зала във Варна

" Синята зона " на част от две улици в региона на Двореца на културата и спорта във Варна няма да се таксува считано от през днешния ден, 17 март 2022г., оповестиха за Moreto.net от Общинската администрация.

Целта е подкрепяне активността на основания в Двореца на културата и спорта координационен център за обслужване на бежанци от Украйна.

Община Варна приключва контролната активност, реализирана в секторите на " синя зона " както следва:

- по ул. „ Васил Друмев “ - в сектора от ул. „ Найден Геров “, около централния вход на ВВМУ - до бул. „ Княз Борис Първи “

- и по ул. „ Найден Геров “- от ул. „ В. Друмев “, около централния вход на Професионалната гимназия по туризъм - до бул. „ Княз Борис Първи “.

Общинският паркинг, ситуиран директно след автоподлеза, който свързва ДКС и Морската градина, продължава да действа като „ синя зона “ и за него посочените условия не се отнасят.

Призовават се водачите на коли (български и чуждестранни), паркирали в региона на ДКС, прецизно да съблюдават наредбите на Закона за придвижване по пътищата (ЗДвП). При погрешно паркиране (върху пешеходни пътеки, тротоари и кръстовище) нарушителите ще бъдат глобени.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР