Синтия Никсън разкри единственото си притеснение преди горещо очакваното участие

...
Синтия Никсън разкри единственото си притеснение преди горещо очакваното участие
Коментари Харесай

Синтия Никсън притеснена от завръщането на Ким Катрал

Синтия Никсън разкри единственото си терзание преди горещо предстоящото присъединяване на Ким Катрал във втория сезон на " И просто ей по този начин “.

Актрисата от " Сексът и градът ", която се популяризира с ролята си на адвокатката Миранда Хобс, насочи известно предизвестие в обезверен опит да овладее упованията.

Cynthia Nixon ‘worried’ about fan reaction to Kim Cattrall’s ‘And Just Like That’ cameo
— Page Six (@PageSix)
" Притеснявам се, че с цялото това струпване хората ще се чудят защо е целият този звук. Важно е да се знае, че това е доста малко, доста малко епизодично присъединяване ", споделя Никсън пред Sunday Times Style.

Катрал, която в началото отхвърли да взе участие в сериала след враждата си с колежката си Сара Джесика Паркър, зарадва почитателите, когато разкриха, че тя влиза в ролята на Саманта Джоунс за кратковременно завръщане.

" Бяхме доста разочаровани, че изтече тайната за идната поява на Ким " , сподели тя пред изданието за шокиращото завръщане на някогашната ѝ колежка в ролята на обичаното пиар гуру.

" Толкова се надявахме, че това е нещо, за което хората няма да знаят, до момента в който не видят епизода, и че ще бъде занимателна изненада, до момента в който гледат. "

Наскоро Катрал разкри в предаването " The View ", че е сложила няколко условия, с цел да се реализира нейното присъединяване.

" Много е забавно да ти се обади шефът на HBO и да каже: " Какво можем да създадем? ", а аз споделих: " Хм. Нека проявя творчество ", показа Катрал.

Cynthia Nixon got very candid about Kim Cattrall's season 2 cameo.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР