Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да

...
Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да
Коментари Харесай

Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия

„ Ако имахме една забежка с обществен запас – щяхме да сме в пандиза, чакат ни от дълго време, нямаше да ни го простят “, безапелационен е съпредседателят на „ Продължаваме промяната “

„ Видяха, че не могат да ни купят и наведат, след което започнаха да заливат с мръсотия “. Това сподели пред цялостната зала „ Форос “ в Конгресния център на Бургас съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Той дойде край морето с някогашния финансов министър Асен Василев и досегашния районен министър Андрей Цеков.

„ Радвам се, че залата е цялостна с хора, които не са се предали и не престават да имат вяра в Промяната, тъй като тя е допустима. Има по 300 публикации месечно против нас, които се финансират, с цел да откажат хората “, стартира презентацията си Кирил Петков.

Той описа за влизането му в политиката – за приключването на обществени запаси по неразбираеми канали, за потреблението на Българската банка за развиване за финансиране на избрани бизнес кръгове. „ Ние имахме сполучлив бизнес, изкарвахме си приходите, влязохме в политиката без зависимости и това стартира да пречи на някого. През 2021 година смятах, че елементарно можем да променим България, непознавайки по какъв начин работи паралелната страна. Още щом поставих клетва като министър-председател, генералът, който ръководеше НСО (визира ген. Емил Радев,б.р.) ми заяви, че ми причислява гардове. Впоследствие разбрах, че двама от тях, са назначени да ме наблюдават. Поисках да ги сменя, само че същият военачалник ми отхвърли. Казах му: „ Тогава Ви желая оставката! “, а той ми отговори: „ Не можете! “. Започнаха да ни удрят крепко от първите месеци, по всевъзможен метод. В деня на клетвата цената на тока скочи с 11 %, а по-късно последваха и други удари. Трябваше ни време, с цел да разберем по какъв начин тази паралелна страна работи “, сподели Кирил Петков, наблягайки, че има поради регулаторите, Висш съдебен съвет, Върховен касационен съд и шефовете на службите, които на процедура управляват страната.
 Асен Василев уточни триумфите на двете държавни управления на " Продължаваме промяната "
„ Още в първите дни ние осъзнахме, че има едни служби, които 30 години не са реформирани. Всичките държавни управления не са съумели да ги трансформират. Има хора, които са в тези служби от три десетилетия, на по-ниските равнища, само че с голяма власт, която може да спре законноизбраната. Огромна част от политиката в страната се дефинира не от Народното събрание, а от симбиозата във всички тези институции, за които вие жителите не гласувате. Единственият метод тази картинка да се промени е най-сетне да се извърши цялостна промяна в службите и регулаторите “, добави Петков.

„ Ако имахме една забежка с обществен запас – щяхме да сме в пандиза. Те ни дебнат толкоз от дълго време, в случай че можеше да ни заловен – щяха да го създадат. Няма да ни го простят. Но ние сме почтени. Показахме, че има политици, които не са във властта, с цел да крадат. Не сме подвластни и не могат да ни наведат. Това ги изнервя, тъй като за пръв път от 30 години паралелната страна може да бъде изменена. И откакто видяха, че не могат да ни купят и подчинят, започнаха да ни заливат с мръсотия, с цел да откажат хората, че има опция “, съобщи още съпредседателят на Кирил Петков.
 Емил Соколов е новият регионален водач на " Продължаваме промяната ". Структурите в района са в добра кондиция, а упоритостта на Политическа партия е за 3 мандата
В закачлив жанр той разяснява и новинарско заглавие, че си е поръчал „ пица с кристали “. „ Ето това е един характерен образец. Аз дори не знам за какво би трябвало да има пица? Ако желаят да обвинят някого, че употребява опиати за какво би трябвало да е върху пица. Може да е върху саламче, кашкавалче…целият номер на тези кални помии е, че те би трябвало да станат известни, с цел да разубедят хората да гласоподават. Те вършат огледални кавги на техните, с цел да кажат гласоподавателите, че всички са маскари. Например – „ Барселонагейт “/ “Чаталджагейт “, имаме пачки с Бойко, хайде идва ред и на пудел с пачки и ред други. Тези огледални кавги целят и идващите и по-следващите избори да няма болшинство за смяна на перманентната власт. 30 години те това вършат. Заради това, когато приказват за нас споделят – „ тези случайници “. Ние в действителност малко инцидентно влязохме в тази работа. Ние вкарахме риск в системата, който те не могат да ръководят и в този момент се пробват да го смачкат. Не могат обаче да схванат, че това не зависи единствено от тях, а от целия български народ “, добави някогашният министър председател.  

Асен Василев от своя страна направи презентация на триумфите във финансовата политика на страната – повишение на приходите, пенсиите, обществените заплащания. Той засегна и един настоящ въпрос - законопроектът на ГЕРБ и Движение за права и свободи за прекъсване на рекламата на хазартни игри.

" Знаете ли за какво го вършат в този момент? Защото малките екрани стават самостоятелни и се устоят от тези реклами, а по този начин не са комфортни на Пеевски и Борисов. Те желаят да са зависи, да могат да ги управляват ", добави Василев.

Вижте повече във видео:



На срещата за пръв път в ново качество се показа районното управление на „ Продължаваме промяната “ – Емил Соколов, регионален водач и Георги Перпелиев, общински ръководител.

В залата дойдоха всички знакови лица на Промяната в Бургас, а измежду гостите бяха Кръстьо Пеев от Несебър, някогашният общински консултант от Бургас арх. Димитър Георгиев, ексдепутатът Христо Симеонов, Ивайло Ляхович от Несебър, някогашният народен представител на ПППП от Бургас Богомил Петков и доста други.

Малко преди началото на срещата Асен Василев удостовери новината на Флагман.бг, че лидер на листата в Бургас ще бъде акад. Николай Денков. По наша информация обаче има смяна за второто и третото място.

Втората позиция, съгласно последното систематизиране, ще е за някогашния министър на електронното ръководство Божидар Божанов, а третото за различен кадър на „ Да, България “ – Димитър Найденов. Защо досегашният бургаски народен представител Димитър Найденов, който постоянно влиза преференциално в Народното събрание, е оставен на трета позиция, остава мистерия, само че съгласно източници от ПППП това е партийно решение на техния сътрудник от „ Да, България “.
 33-годишният ИТ предприемач Георги Перпелиев е новият общински ръководител на " Продължаваме промяната " в Бургас  Активистът на Политическа партия Дончо Златев в неофициален диалог с Линда Маккензи и Кирил Петков  Кирил Петков с близкия до Константин Бачийски Станислав Иванов. Петков попита Иванов къде е Бачийски и разкри, че го поканил на срещата, само че актуалният народен представител не бе в Конгресния център  Станислав Иванов с някогашния бургаски народен представител от Политическа партия Богомил Петков, който ще бъде лидер на листата в Силистра  Друг някогашен народен представител от ПППП Христо Симеонов също бе на срещата в Конгресния център  Общинският консултант от ПППП в Общински съвет Бургас доктор Мартин Кръстев, който неотдавна е част от Националния съвет на партията  Опозиционерът Кръстьо Пеев от Несебър участва в качеството си на гражданин  Залата бе цялостна за разговораа с Кирил Петков и Асен Василев
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР