Синоптикът на Нова тв Николай Василковски е бил в небето

...
Синоптикът на Нова тв Николай Василковски е бил в небето
Коментари Харесай

Василковски в самолет над Ню Йорк по време на атентатите на 11 септември

Синоптикът на Нова тв Николай Василковски е бил в небето над Ню Йорк сега на офанзивите над Световния търговски център на 11 септември 2001

Той се прибира от Ню Йорк към Рочестър, където работи тогава

Датата е 11-ти септември, денят е вторник. Стрелките по циферблата на часовника безшумно отброяват последната минута на мира преди ужасът на тероризма да рани една от най-мощните международни сили право в сърцето. В този миг един българин лети над Ню Йорк и даже не подозира, че идващите няколко минути ще трансформират света вечно.

" Аз бях в Съединените щати, работех в ресторант на една от огромните и натоварени автомагистрали и въпросните дни, когато се разиграват събитията от 11.09, почивах преди този момент и се прибирах от Ню Йорк към Рочестър, към мястото, където работех. Реално по този начин се случиха нещата, че до момента в който двата първи самолета се удариха надлежно в двете кули, кули близнаци, аз бях във въздуха и летях в аероплан ", споделя Николай Василковски.

Кулите близнаци падат една след друга, димът се промъква из улиците, а страхът и объркването се популяризират като пепел в цялата страна.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР