Синмка: struma.comОкръжен съд спря делото срещу Иван Средков от петричкото

...
Синмка: struma.comОкръжен съд спря делото срещу Иван Средков от петричкото
Коментари Харесай

Ето какво се случва с дядо Иван от Мендово, заклал сина си в съня му

Синмка: struma.com

Окръжен съд спря делото против Иван Средков от петричкото село Мендово, заклал сина си в съня му. Това стана ясно на следващо и последно съвещание по делото против 83-годишния мъж от петричкото село Мендово.

Възрастният мъж за следващ път не се яви в съда. Съдебният състав изслуша експертното умозаключение, което бе поискано на предходното съвещание - дали положението на Средков му разрешава да участва в правосъдна зала. Отговорът на доктор Георгиев, изготвил експертизата бе: Категорично не! Нито в този момент, нито в бъдеще.

Напредналата възраст и множеството заболяване на индивида, умъртвил сина си, не разрешават той да застане на подсъдимата пейка. Наказателното произвеждане бе спряно по искане на прокурора и юрист Гогов. С това решение на арбитър Маскръчки, Иван Средков няма да бъде съден за закононарушението, което извърши през 2016 година, написа struma.com.

Припомняме, че в отчаянието си от систематичните разгулен побоища върху него и брачната половинка му, възрастния мъж лиши живота на сина си като го закла, до момента в който спял в леглото си в фамилния им дом.

Средков разказал всичко на кмета на селото на сутринта, а като претекст показал непрестанния тормоз от страна на сина, който бил пияч и постоянно посягал на родителите си. Харчел така и така оскъдните средства на фамилията за пиянство, а не работел. Тормозът бил както физически, по този начин и душевен и траял с години.

Въпреки непрестанните кавги, непокорният наследник по този начин и не се поправил и продължавал редовно да издевателства над възрастните си родители. Една нощ, след следващия скандал за пари, бащата не издържал, взел брадвата и заклал сина си Румен. После отишъл при жена си и споделил, че Румен повече пари няма да желае... няма да ги тормози.

83-годишният мъж страда от сърдечна непълнота, която е в финален етап, а лекарите не дават късмет за дълъг живот. Дните му на земята са преброени, а до тогава Средков ще живее с най-тежката присъда - гузната му съвест и загатна за един различен живот - този, който самият той основал, а по-късно и лишил.

Облекчението, че е поставил завършек на издевателството и ръце, оцапани с кръвта на личния наследник. Тежка е ориста на семейство Средкови. Житейската им драма раздруса село Мендово и целият петрички регион. След нещастието, майката на Румен показа в разтърсваща изповед, че все пак, е дала прошка на сина си, само че на мъжа си няма да елементарни в никакъв случай.



" Искам да влезне у пандиза, не мога да го виждам и да знам, че е умъртвил детето ми. Дано никой не изпита тая болежка, синче ми беше ", описа, давейки се от сълзи почернената майка през 2016 година и добави " Аз съм майка, на него всичко съм дала прошка, само че на мъжа ми Иван в никакъв случай няма да простя ".

Така историята за един татко, погубил личния си наследник завършва. Един татко ще се изправи пред божия съд, а една майка ще жали детето си до гроб.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР