Синди Крауфорд реши да повдигне леко завесата за семейния си

...
Синди Крауфорд реши да повдигне леко завесата за семейния си
Коментари Харесай

От супермодел до обикновена домакиня - ежедневието в дома на Синди Крауфорд

Синди Крауфорд реши да повдигне леко завесата за фамилния си живот и да разкрие метода, по който тя и брачният партньор ѝ Ранди Гербер разпределят отговорностите си в дома.
 Синди Крауфорд, Ранди Гербер и годишнината от сватбата им
Какво честват Синди Крауфорд и Ранди Гербер

На това са споделя страховит мотив

Макар и звездна персона, 57-годишният супермодел има редица ежедневни домашен задължения - сходно на всички останали хора. Които обаче се стреми да дели сред членовете на фамилията. Ето за какво изяснява, че с половинката ѝ имат " обичайни " функции вкъщи.

Синди, която споделя със брачна половинка си две деца - синът Пресли (23 г.) и дъщерята Кая (21 г.), признава, че е по-организираната в семейството, до момента в който Ранди е виновен за практическите задания.
 Снимка 613301

" Трудно мога да го накарам да вземе мократа забрадка и да почисти праха у дома. Но е реалност, че в случай че нещо би трябвало да се ремонтира, той незабавно ще го поправи - дали ще е климатикът или недобре окосената трева. При това постоянно знае тъкмо по какъв начин вярно да подходи. Да, в действителност бих споделила, че сме много положителни в разпределянето на отговорностите в фамилния живот ", споделя Синди.

Нейните съществени домашни отговорности включват обезпечаването на хранителни артикули, обмисляне на менюто, седмичния график за уговаряне на срещи и поддържане чистотата.

Основателката на козметичната серия The Meaningful Beauty признава, че обича и да получава цветя от брачна половинка си. Дори изпада в откровения по този въпрос: " Обичам розите. Имат толкоз прелестен и обичан за мен мирис. Ранди знае това и постоянно ми ги сервира по всевъзможни мотиви. Наясно съм, че красивото цвете е ще почине, само че преди този момент има интервал, в който ще мога да му се любувам. И това е нещо, което няма по какъв начин да не ме направи благополучен ", споделя още Синди, представена от Bang Premier.

A що се отнася до развъждането на децата, Синди и Ранди считат, че е значимо през цялото време те да бъдат включени във всеки аспект от фамилния живот. Според тях по този начин се построява непосредственост и се споделят всевъзможни житейски обстановки.
 Синди Крауфорд, новата й страхотна фотография и какво счита за nepo babies
Синди Крауфорд - все по-забележителна

Моделът показва страхотна форма

Наскоро Синди се включи в прословутия спор за децата на известните, така наречен nepo babies - които са преуспели в дадена сферата, с помощта на известните си родители. В това число се включва и личната й щерка Кая Гербер, която се изявява като сполучлив модел. В тази връзка младото момиче се пошегува, че в случай че майка ѝ успее да уреди присъединяване в рекламна акция на Chanel, то по-скоро ще го направи за себе си, в сравнение с за нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР