Синът на президента Румен Радев окончателно сложи край на футболната

...
Синът на президента Румен Радев окончателно сложи край на футболната
Коментари Харесай

Синът на Румен Радев окончателно заряза футбола

Синът на президента Румен Радев дефинитивно постави завършек на футболната си кариера. 18-годишният Георги към този момент не тренира в нито един тим, научи HotArena.


През миналата година наследникът на президента бе част от тима на ЦСКА до 19 години. Георги не съумя да се наложи в школата на „ алените “ и да покрие високите условия на треньорите. В Академията на ЦСКА също се държи извънредно на дисциплината, която основава проблеми на Георги през годината. В последна сметка той записва единствено един мач като титуляр на тима, с който не съумява да впечатли наставниците. Така след няколко месеца в тима Радев-младши е заставен да напусне Борисовата градина. Оттогава насам Георги остава футбола на назад във времето.  Преди да пристигна в ЦСКА, Радев-младши бе част от детска футболна школа, където бе Един от главните играчи.

Макар и края на кариерата си Георги остава огромен футболен ентусиаст. Преди време той се появи дружно с татко си на мач на националния тим. Приоритет за наследника на президента сега е неговото довеждане докрай. Георги е възпитаник столично 138-мо учебно заведение „ Проф. Васил Златарски “, където учи японски и китайски. На Георги му следва абитуриентски бал и кандидатстудентски изпити, писа „ България Днес “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР