Синът на президента на САЩ Доанлд Тръмп е поддържал комуникация

...
Синът на президента на САЩ Доанлд Тръмп е поддържал комуникация
Коментари Харесай

Синът на Тръмп в афера с WikiLeaks

Синът на президента на Съединени американски щати Доанлд Тръмп е поддържал връзка с WikiLeaks по време на предизборната акция в страната, заяви „ Гардиън “.

Доналд Тръмп Младши е най-големият наследник на президента. Той беше упрекнат, че е обменял известия с представители на учредения от Джулиан Асандж портал. Сайтът пусна компрометиращи материали за Хилари Клинтън и Демократическата партия единствено седмици преди изборите за президент през предходната година.

Според последни информации, Тръмп Младши е почнал връзката с WikiLeaks през септември 2016 година От портала са му предложили разновидности, за това по какъв начин да ускори акцията на татко си и да му подсигурява президентския пост.

Той е бил осведомен за основаването на анти – Тръмп уебсайт, който е трябвало да бъде свален. От портала са го приканвали да популяризира в обществените мрежи информацията за изтеклите файлове на Клинтън и да оспори изборите при положение на загуба.

Според „ Атлантик “ от уеб страницата са призовавали Тръмп Младши да разкрие данъчните заявления на татко си, като това е щяло да послужи като доказателство за неговата безпристрастност и сигурност. Получени са и оферти за оповестяване на истории за Клинтън, които не са публикувани от медиите.

Вече има обвинявания, че от уеб страницата са получили информациите за някогашния държавен секретар от съветски хакери.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР