Синът на президента на САЩ Джо Байдън Хънтър трябва да

...
Синът на президента на САЩ Джо Байдън Хънтър трябва да
Коментари Харесай

Хънтър Байдън ще се пледира за невинен по обвинения в оръжие пред Федералния съд

Синът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън Хънтър би трябвало да се яви във федералния съд в Делауеър във вторник и се чака да пледира почтен по обвиняванията за нелегално владеене на револвер.

53-годишният Хънтър Байдън е изправен пред три обвинявания в углавни закононарушения, произлизащи от покупката му през 2018 година на револвер Colt Cobra с диаметър.38.

Байдън е упрекнат в две обвинявания за предоставяне на погрешни показания за иск във формуляри, нужни за покупката на оръжие че не е употребявал нелегално опиати по това време.

Той е изправен пред трето обвиняване, основано на същите изказвания, че е имал нелегално револвера - който е имал единствено 11 дни през октомври 2018 година - преди да бъде получен отърва от.

Адвокатът на Байдън, Абе Лоуел, осведоми съда, че синът на президента възнамерява да пледира почтен във вторник в 10:00 сутринта (14:00 GMT) делото във федералния съд във Уилмингтън, родния град на Байдън. < p> Лоуел също беше изискал от арбитър Кристофър Бърк да разреши на Байдън, който живее в Калифорния, да се появи посредством видеозапис вместо персонално, само че настояването беше отказано.

„ Ответникът не би трябвало да получава особено отношение по този въпрос “, Бърк написа в решението си.

През юли договорката с федералния прокурор Дейвид Вайс - която щеше да изтрие обвиняванията за оръжие, до момента в който Байдън се призна за отговорен по две данъчни обвинявания и избегна пандиза - се разпадна.

Това докара до Вайс завеждане на трите обвинявания за владеене на оръжие против Байдън.

Ако бъде приет за отговорен, Байдън може на доктрина да получи 25 години затвор, макар че на процедура такива закононарушения, в случай че не са съпроводени от други обвинявания, рядко се санкционират със затвор.

Възможни данъчни обвинявания

Вайс, който беше повдигнат до специфичен консултант по следствието на Байдън, откакто съглашението за признание на виновността се провали, в това време алармира, че към момента проверява Байдън за вероятни данъчни обвинявания.

Хънтър Байдън бизнес покупко-продажбите в Украйна и Китай, до момента в който татко му беше вицепрезидент при Барак Обама, са били непрекъсната цел на републиканците.

Говорителят на Камарата на представителите Кевин Маккарти, поддавайки се на натиска на твърдата десница на партията, позволи стартирането предишния месец на следствие за импийчмънт на президента.

По-младият Байдън обаче не е упрекнат в никакви закононарушения, свързани с неговите задгранични бизнес покупко-продажби, и до момента не са се появили достоверни доказателства, че татко му е взел участие в нещо нелегално.

Хънтър Байдън е Йейл -обучен юрист и лобист, трансформирал се в художник, само че животът му е засенчен от алкохолизъм и пристрастяване към крек кокаин. Неговите правни несгоди заплашват да хвърлят сянка върху акцията на татко му за преизбиране през идната година.

80-годишният президент стои твърдо зад единствения си оживял наследник през всичките му персонални и правни битки, като сподели в изявление по-рано тази година, че Хънтър " не е направил нищо неприятно. "

" Вярвам му. Имам религия в него ", сподели Джо Байдън.

(AFP)

Източник: france24.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР