Синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов – Васил Михайлов излиза

...
Синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов – Васил Михайлов излиза
Коментари Харесай

Прокурорският син, обвинен за побой, излезе от ареста

Синът на пернишкия прокурор Бисер Михайлов – Васил Михайлов излиза от ареста, реши дефинитивно Софийският градски съд. Младият мъж получава по-лека мярка откакто в средата на юни бе арестуван поради няколко недоволства за побоища.

Оказа се, че пострадалите са доста, само че информация се появи едвам откакто се оплака фамилията на пребит футболен треньор, който бе признат в Пирогов. Тогава се разбра и че единственото, което пернишката прокуратура е направила, е да си даде отказ, тъй като всички обвинители познават бащата. Скандалът се разгоря още повече, когато кметът Станислав Владимиров разгласи, че ситуацията е нетърпимо и в случай че локалната полиция и прокуратура не реагират, той ще потърси помощ от другаде.

Преписките против Михайлов-младши бяха скоростно трансферирани в районната прокуратура в София. Той бе арестуван. Междувременно в интернет бяха оповестени фрагменти, на които се вижда по какъв начин той бие хора. Сред потърпевшите бе и служител на реда, който месеци наред си беше мълчал.
В четвъртък градският съд реши, че въпреки да не е изминал оптималният период за арестувана на Михайлов-младши, той може да получи по-лека мярка, тъй като рискът от осъществяване на ново закононарушение е занижен. Затова бе предписан домакински арест.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР