Синът на Мария Гроздева се оказа не само доста привлекателен

...
Синът на Мария Гроздева се оказа не само доста привлекателен
Коментари Харесай

Нагорещи мрежата: Валери от Игри на волята призна, че е пр...

Синът на Мария Гроздева се оказа освен много прелъстителен физически, само че и доста своеволен

Никой не е очаквал, че Валери от " Игри на волята " е толкоз отворен отвън формата. Соченият за най-големия джентълмен направи скандално интимно самопризнание за интимни връзки с известна българка. 

В момента той е свободен, няма си гадже, само че пък не страда от женско внимание. Но това не значи, че би обърнал внимание на всяко момиче. Пада си по тъкмо избрани девойки, а включително се включват и известни девойки. 

В скорошно изявление той показа, че е имал интимна връзка с известна българка, само че не посочи коя е, както всеки благородник би направил. Все по-често обаче в нета консуматори подозират, че сред Мирела и Валери е имало нещо пикантно.

Клюката е изцяло непотвърдена, само че пък всички видяхме, че сред двамата прехвърчаха искри в " Игри на волята ". Мирела даже мъчно претърпя, че Валери напусна приключенското шоу, а реакцията ѝ подхрани още повече слуховете за връзката посред им. Валери въпреки всичко отхвърли, че сред него и Мирела е имало освен това от другарство.

 
Той споделя още, че не е от мъжете, които изневеряват, не е правил тройка и не е правил секс на обществено място. 

Иначе Валери не скри, че в живота си е имал супер срамни моменти, от които му е идвало даже да се " закопае " самичък. Една от тези обстановки се е случила в леглото му, само че не, не става въпрос за sex fail, а за... напишкване, до момента в който спи. Е, дано сме реалисти... на съвсем всички ни се е случвало (дори и на по-голяма възраст). Кофти е, жалко е, само че това е ситуацията, написа show.blitz.bg.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР