Синът на Кръстника на българската мафия Иво Карамански заживя в

...
Синът на Кръстника на българската мафия Иво Карамански заживя в
Коментари Харесай

Синът на Кръстника на българската мафия харчи милионите му в...

Синът на Кръстника на българската мафия Иво Карамански заживя в Съединени американски щати, където учи и харчи милионите на починалия си татко

Иво Карамански-младши следва в един от най-хубавите университети в Чикаго, където таксата е близо 50 000 $ годишно. Отделно се занимава с музика и обикаля света. Според наши източници, 21-годишният правоприемник заплаща образованието си в Америка с помощта на наследството от татко си. Карамански-младши е решил да остане в Щатите за непрекъснато, където да харчи милионите на Кръстника.

Всъщност, какъв брой тъкмо Иво е наследил от него, е противоречиво. Градски митове носят, че единственият наследник на починалия необут има над 14 милиона лева в сметката си.

Майка му – тв водещата Нели Атанасова, пък е получила близо 70 000 лв. единствено по тази причина че го е родила. Неотдавна в изявление Карамански-младши отхвърли да е наследил крупната сума. „ Имам златни гривни от него у дома “, сбито съобщи Иво.

„ Естествено, че няма да признае за милионите. Така става лесна цел на враговете на татко си и може да бъде похитен. Кръстника обаче беше доста горделив, че има наследник, и сигурно го е подсигурил устойчиво до края на дните му “, разясняват източници от ъндърграунд средите.

Доказателство за огромното завещание е точно стандартът му на живот. Майка му - някогашната гимнастичка Нели Атанасова, не може да си разреши да заплаща образованието му. Вторият му татко – известният артист Александър Сано-Среброто, също не се радва на положителни възнаграждения от българското кино. Освен това, Нели и Сано имат още едно дете, за което да се грижат – 9-годишната им дъщеричка Ава. „ Със сигурност не мизерстват, само че приходите им са колкото на едно средностатистическо българско семейство. Сами се сещайте от кое място дребният Иво има пари да учи в Щатите “, разясняват осведомени.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР