Синът на кмета на Панагюрище - 22-годишният Иван Белишки остава

...
Синът на кмета на Панагюрище - 22-годишният Иван Белишки остава
Коментари Харесай

Синът на кмета на Панагюрище остава в килия

Синът на кмета на Панагюрище - 22-годишният Иван Белишки остава в ареста с решение на Районен съд – Кюстендил.

Младият мъж е притеглен като обвинен за нанасяне на телесна щета на полицейски чиновници в Кюстендил. В претекстовете си съдът показва, че повдигнатото обвиняване е за съзнателно закононарушение, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “ от 1- 5 години. Към сегашния миг не са събрани цялостните данни за наличните при потърпевшите телесни увреждания.

От наличните доказателства по делото съдът намира, че съществува действителна заплаха обвиненият да извърши закононарушение.

Белишки бе арестуван за съзнателно причиняване на пожар непознат парцел – сухи треви и ниска растителност в землището на село Ломница, оповестиха от полицията. Пожарът е сподавен от РСПБЗН – Кюстендил, избавена от пламъците е 50 дка смесена гора. От автомобила на мъжа, който е бил паркиран наоколо до запаления терен, чиновниците са иззели патрон и револвер, последвали са претършуване и изземване в къщата в село Ломница, която населява 22-годишният Иван Белишки. Открити и конфискувани са 2 револвера, ловна пушка и над 400 патрона от друг диаметър.

При задържането 22-годишният е бил въоръжен с револвер и нож, е оказал опозиция и е нанесъл телесна щета на служител на реда – с разкъсно-контузна рана на главата е. Досъдебни производства са формирани за действията, известена е прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР