Синът на известния бивш футболен агент Хосеп Мария Мингея -

...
Синът на известния бивш футболен агент Хосеп Мария Мингея -
Коментари Харесай

Разкритие: В Барселона са предпочели Дембеле пред Мбапе

Синът на известния някогашен футболен сътрудник Хосеп Мария Мингея - Жуниор, разкри че през 2017 година нападателят Килиан Мбапе е бил на крачка от трансфер в Барселона, само че тогава „ каталунците “ са предпочели да привлекат Усман Дембеле, а след това неговият съотечественик мина в Пари Сен Жермен.

„ Да, по този начин беше, мога да ви го потвърдя. Сега дори повече от всеки път, тъй като един от шефовете към този момент го удостовери и даде своята версия за историята, тъй че е изцяло правилно. Намирахме се в обстановка, в която моят татко ми заяви, че Неймар е постигнал сделка с ПСЖ и че ще се причисли към клуба. Директорите на Барселона или не го знаеха, или не го имаха вяра. Това беше в миг, в който поради бонус в контракта си Неймар към момента не беше удостоверил, че напуща. Така от клуба споделиха, че не желаят да вършат нищо преди да си е тръгнал Неймар “, съобщи Жуниор Мингея пред „ El Paridazo de COPE “ и „ Radio Marca “.

„ В момента, в който стана ясно, че Неймар напуща, треньорите и президентът Бартомеу имаха подозрения по отношение на това кого да вземат за заместител. Те взеха решение, че Дембеле пасва по-добре на стила на игра на тима, в сравнение с Мбапе. Дори някой от тях декларирал, че Мбапе е надценен, както и че против кого се бил потвърдил. Сделката с Монако беше контрактувана: 130 милиона евро с 25 милиона евро
бонуси. Годишната чиста заплата на Мбапе щеше да бъде сред 10 и 16 милиона евро “, описа още Жуниор Мингея.

Във вторник вечерта Мбапе осъществя хеттрик във вратата на Барселона посред „ Камп Ноу “ в първи 18/-финален конфликт сред двата отбора в Шампионската лига.

Barcelona once had Mbappe's signing wrapped up... but said no!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР