Синът на Илия Павлов и Дарина – Илия, започна работа

...
Синът на Илия Павлов и Дарина – Илия, започна работа
Коментари Харесай

Мадам Мулти уреди Илия Павлов на работа в Холивуд

Синът на Илия Павлов и Дарина – Илия, стартира работа в Холивуд, научи HotArena. Самият той се похвали, че към този момент ще се занимава с кинобизнес.

Това е първата работа на младия Илия Павлов, откакто приключи лицей в Кенектикър, а по-късно и бизнес и финанси в Американския колец в Швейцария, Няколко години той търсеше себе си. Обикаляше света и натрупа доста контакти с авторитетни хора. Сега майка му, Дарина Павлова, която става все по-влиятелна в Холивуд, му е уредила работа по специалността.

Той е съветник по продажби на творбите на „ Милениум мидиа “, една от най-големите така наречен самостоятелни компании в сектора. Тя прави по-голямата част от филмите на холивудските звезди снимани у нас, включително и настоящия екшън „ Унищожителят “ с Джерард Бътлър и Гари Олдман. Илия Павлов ще продава на Америка и света едни от най-очакваните кинохитове за идната година, като „ Рамбо 5 “ със Силвестър Сталоун, който към момента се снима и към този момент снимания „ Хелбой “ с Мила Йовович.

Синът на Павлова се е открил в Лос Анджелис. Той се споделя Илия Калоян, само че на бизнес клиентите си се показва единствено с първата част на името си.

В светските среди името му се свързва с няколко хубавици, измежду тях и доведената щерка на Маджо- Мелина. След това бе обвързван поредно с две американки, като в края на лятото имаше слух, че се е разделил с втората. Въпреки че няколко пъти бе сгодяван от медиите, самият той не е удостоверил публично този факт. Занимава се с разнообразни типове спорт, измежду тях и битка, която бе обичана на татко му, написа „ Телеграф “

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР