Синът на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков е воювал в

...
Синът на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков е воювал в
Коментари Харесай

Евгений Пригожин: Синът на Песков воюва в Украйна редом с бойците от "Вагнер“

Синът на представителя на Кремъл Дмитрий Песков е воювал в Украйна паралелно с бойците от частната военна компания " Вагнер ", сподели Евгений Пригожин, началник на паравоенната организация, съобщи ДПА.

Пригожин описа, че е бил потърсен персонално от Песков, с цел да разиска с него изпращането на сина си в някоя от зоните на военните дейности в Украйна.

Ръководителят на частната военна компания е посъветвал представителя на Кремъл да не изпраща сина си в постоянната войска, която Пригожин неведнъж подлага на критика поради неприятната ѝ екипировка и проблемите с образованието и управлението.

Синът на Песков - Николай Песков, който дълго време е живял във Англия, споделя в изявление за съветския в. " Комсомолская истина ", че смята службата за собствен дълг, добавя ДПА.

Вестникът разгласява и фотография на 33-годишния мъж, облечен в униформа. Освен това Николай Песков споделя пред изданието, че е получил орден.

Пригожин съобщи, че Николай Песков е служил като артилерист в източната част на Луганска област под друго име, откакто е минал триседмична военна подготовка. Шефът на " Вагнер " похвали военната работа на младия мъж като образцова.

Информацията е на БТА
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР