Синът им Вълчо е зад решеткитеСнимките на милионерското семейство Ветко

...
Синът им Вълчо е зад решеткитеСнимките на милионерското семейство Ветко
Коментари Харесай

Ветко и Маринела в сайта на Интерпол

Синът им Вълчо е зад решетките


Снимките на милионерското семейство Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха качени в уеб страницата за търсени лица на Интерпол, точно на рождения ден на брачната половинка, чието име носи известният Японски хотел в София.
 08_01-1  08_01-2
Международната полицейска организация ги търси с алена бюлетина още от 31 август, когато за двамата бе издадена Европейска заповед за арест. Задочно те бяха упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения. Бяха арестувани синът им Вълчо и две дами, водили счетоводството на част от компаниите им. Вълчо и до момента е зад решетките.

От известието на Интерпол излиза наяве, че по паспорт Ветко продължава да се води с рожденото си име Вълчо, което считал за “селско ”. Висок е 1,75 м и все още е 62-годишен. Жена му Маринела е с 11 години по млада и е висока 1,68 м.

Адвокат на сина им сподели през септември, че Арабаджиеви ще се върнат всеки миг в България, единствено чакали да намалеят опашките от гастарбайтери по КПП-тата.

Днес щерка им Александра поздрави майка си в Инстаграм с думите: “Ти си моят воин, аз съм компактно зад теб. Липсваш ми! ”

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР