Символът на безкрайността се появи на тялото на Емануела, която

...
Символът на безкрайността се появи на тялото на Емануела, която
Коментари Харесай

Емануела изненада с нова и доста яка татуировка, в която има послание

Символът на безкрайността се появи на тялото на Емануела, която сподели на стори в Инстаграм, че се е сдобила с нов татус, който има особено значение за нея. Певицата е поискала в новия татус да е вплетена буквата " М ", която символизира името на дребния ѝ наследник, който тя галено назовава Мити, а другояче носи красивото име Димитър. Този татус е много обикновен и дребен, в случай че го съпоставяме с други, които красивата брюнетка има по себе си.

Виж още: Още една поп-фолк певица стана майка! Лорена гушна първороден наследник и това не е всичко

Говори се, че този знак носи в себе си мъдрост, нематериалност, хубост и мощ. В Древна Гърция признакът на безкрайността е именуван от математиците и философите лемниска, което значи панделка. Тя е мотив за дълги разногласия сред тях. Питагор и Платон имат вяра, че всичко в този свят може да бъде показано като полезности или набор от цели цифри. Те твърдели също по този начин, че " добротата " може да бъде измерена и по тази причина тя не е безкрайна. Не знаем дали Емануела е осведомена с тези, а и други обстоятелства към признака, само че татуировката несъмнено е красива и нежна.

Виж още: Сузанита е гневна: " Това създание не може да стъпи на дребния пръст на майка ми "  

Наскоро Емануела направи признанието, че от време на време прави неточности с мъжете. " Аз си ги избрах мъжете. Не те мен, но моят избор се оказа цялостен леш ", оплака се певицата пред " България Днес ". " Често върша неприятни избори, тъй като те са изправят пред мен, в началото ме убеждават, че са най-хубавото за мен, а след това демонстрират същинската си същина и идва разочарованието. Но не ги обвинявам, аз също съм отговорна за неприятния си избор ", споделя още тя.

Последната връзка на певицата, която беше обществено известна, е с предприемача Мартин Николов. Двамата се разделиха, тъй като Елвиса, както му споделят околните, не бил почитател на моногамията.

Изображение: https://www.instagram.com/emanuelaofficialll/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР