Симона Загорова от години се мъчи да отслабне и да

...
Симона Загорова от години се мъчи да отслабне и да
Коментари Харесай

Симона Загорова пак се отпусна

Симона Загорова от години се мъчи да отслабне и да се отърве от непотребните килограми и до неотдавна сякаш беше съумяла да се оправи с тази задача. Но или резултата е бил временен, или щерката на Глория е залагала на малко повече фотошоп при култивиране на фотосите си.

Скорошно нейно присъединяване сподели какво в действителност се случва с нея все още във връзка с килограмите. От фрагмента, публикуван в общественото пространство се вижда, че Симона е много напълняла, съгласно някои дори е съвсем двойна. И дали става въпрос за моментно положение, или тя фактически се е наляла още веднъж, ще стане ясно.

Всъщност, Симона Загорова още от дете е закръглена и макар опитите на майка й Глория да й сътвори стоманен режим, това досега не дава позитивен резултат. Поне към този момент. Може пък в този момент, когато сходни фрагменти обикалят мрежата, да накарат младата изпълнителка съществено да се вземе в ръце и да си наложи сама спартански режим, написа " Уикенд ".

В Instagram профила си другояче, Симона Загорова постоянно е слаба, фина и доста елегантна. Но истината, както се знае, съвсем в никакъв случай не е това, което се вижда на пръв взор, най-малко при известните ни персони.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР