Симона Загорова изненада всички с новината, че съвсем скоро ще

...
Симона Загорова изненада всички с новината, че съвсем скоро ще
Коментари Харесай

Симона показа снимка на бебето, но Глория не искала да я наричат „баба“

Симона Загорова изненада всички с новината, че напълно скоро ще става майка. Тя съумя да резервира в цялостна загадка това щастливо събитие съвсем до финала.

В първия ден от новата година тя реши да повдигне още повече завесата и да покаже фотография от видеозона, която толкоз доста разчувствала нея и приятелят й Даниел Милушев.

„ Благодаря на Бог за това, че виждам самоуверено напред и с вяра за всичко хубаво, което ни следва! Вярвам, че тази година ще ни донесе доста наслада и усмивки! Бъдете здрави! Бъдете щастливи! Мечтайте! Вярвайте в чудесата! Грижете се за околните си! Напомняйте им какъв брой са значими за вас! Постигнете задачите си! Нека новата година бъде по-добра за всички ни! Обичайте се “, написа дъщерята на Глория в обществените мрежи и пусна първата фотография на бебето си, което ще се пяови ан бял свят до броени дни.

Феновете на двете певици са доста сюрпризирани от тази вест, защото Симона е едвам на 24 години и знаем нейната майка какъв брой доста държи на положителния имидж. Оказа се, че Глория е не по-малко щастлива от обстоятелството, че в къщата й ще се чуе бебешки рев. Била малко разочарована от обстоятелството, че полът на бебето е мъжки, само че се зарекла да му подари цялата си обич. Категорично отхвърля да я назовава „ баба “, ще го научи да се обръща към нея по име, написа още „ Блиц “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР