Риана загатна за дългоочаквания си нов албум, наречен от феновете

...
Риана загатна за дългоочаквания си нов албум, наречен от феновете
Коментари Харесай

Риана загатва за нов албум

Риана загатна за дълго чакания си нов албум, наименуван от почитателите R9, по време на появяването си на аления килим през уикенда.


Запитана за продължението на Anti от 2016 година, певицата съобщи пред Extra: " Ще бъде необикновен. Трябва да бъде - това е единствената причина, заради която към момента не е излязъл.

" Ако не го усещам и не чувствам, че съставлява еволюцията, времето, което прекарах настрана. Трябва да има проява на напредък, нали? "

Появявайки се на представянето на новата си фондация Fenty Beauty Soft " lit в Лос Анджелис, тя продължи: " Искам да играя и усещам, че музиката е детска площадка, и желая да се развличам с нея и да покажа в действителност къде се намирам. "

На въпроса дали в R9 ще има специфични посетители, Риана призна: " Не съм огромен помощник... Трябва да е доста съзнателно, тъй че ще знам, когато имам записа. "

Последните мнения на Риана идват повече от година, откакто тя съобщи - до момента в който промотираше шоуто си на полувремето на Супербоул - че чака албумът да се появи през 2023 година

" Искам да е тази година. Като че ли, почтено казано, ще бъде неуместно, в случай че не е тази година ", сподели певицата през февруари 2023 година

" Но аз просто желая да се развличам. Искам просто да върша музика и да фотографирам видеоклипове. "

Само преди седмица и половина Риана показа пред Entertainment Tonight: " Вече имам неща, от които ми се коства, че мога да направя шлагери ".

Тя дефинира работата си в развой на осъществяване като " толкоз добра ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР