Симон Антони Иванов и Габриел Донев са се класирали за

...
Симон Антони Иванов и Габриел Донев са се класирали за
Коментари Харесай

Габриел Донев и Симон Иванов се класираха за финала на двойки на турнира за мъже в Пазарджик

Симон Антони Иванов и Габриел Донев са се класирали за финала на двойки на втория следващ интернационален шампионат на червени кортове за мъже от веригата на ITF в Пазарджик . Наградният му фонд е 25 000 $ , прецизираха от Българската федерация по тенис. Състезанието се организира при доста добра организация и условия на кортовете на Търговска колегия „ Фаворит “.

Донев и Иванов отстраниха на полуфиналите поставените под №1 Александър Донски /България/ и Звонимир Бабич /Хърватия/ с 6:4, 2:3 и отричане на противниците. Така в разногласието за трофея те ще се изправят против четвъртите в схемата Матей Додиг /Хърватия/ и Ерик Ваншелбойм /Украйна/.

Донев има 2 трофеи на двойки в кариерата си в надпревари на ITF, като и двете са в тандем със Симон Антони Иванов, последната от които в Куршумлийска баня /Сърбия/ при започване на септември. Иванов пък се стреми към четвърти трофей при дуетите .

Междувременно Донев отпадна на четвъртфиналите на сингъл след проваляне от четвъртия в схемата Дамиен Венгер (Швейцария) със 7:5, 4:6, 6:7(4) след съвсем 4-часова игра .

Габриел проработи 3 точки за международната класация на сингъл.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР