Силяхтар разказва на господаря притча, от която става ясно, че

...
Силяхтар разказва на господаря притча, от която става ясно, че
Коментари Харесай

Тази Вечер Феновете Ще Настръхнат! Кьосем Извършва Брутално Двойно Убийство, Но Следва Коварен Ход!

Силяхтар споделя на господаря алегория, от която излиза наяве, че Кьосем е способна да убие сина си поради властта. По заповед на падишаха арестуват Касъм и Ибрахим, написа " За дамата ".

Кьосем подвига скандал на султана. Той ѝ дава отговор, че тя повече няма да употребява принцовете против него. Хората на Кьосем взимат Гюлбахар от пандиза. Фария не дава отговор, а покоите ѝ са заключени. Султанът разрушава вратата и намира брачната половинка си обесена. Мурад е в потрес.

Атике открива Силяхтар мъртъв. По заповед на Кьосем и двамата са убити от нейните хора. Кеманкеш рапортува за сполучливо свършената работа. Валиде е оповестила война на владетеля. Кьосем хвърля виновността за убийствата на Фария и Силяктар върху Гюлбахар. След което се разпорежда да я убият и да я хвърлят в морето.

Султанът държи сметка на майка си за убийствата. Тя не си признава, само че Мурад се вбесява. Кьосем споделя, че Гюлбхар е избягала от пандиза и е поръчала убийствата. Султанът приема тази версия, само че с леко съмнение и поръчва на Хюсеин да изследва всичко към бягството на султанката. По пътя към изтезанието Синан паша освобождава Гюлбахар.

Кьосем се вбесява от бягството на Гюлбахар. Разпорежда да претърсят на всички места. Кьосем споделя на принцовете, че Гюлбахар е поръчала убийствата. Ибрахим не има вяра на майка си, тъй като си мисли, че господарят си търси мотив да ги екзекутира. Касъм също не има вяра в тази версия. Валиде му изяснява, че той ще е идващият султан, откакто смъкват Мурад…
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР