Кадри ФейсбукПредстоящият финал в Денсинг старс“ във вторник е широко

...
Кадри ФейсбукПредстоящият финал в Денсинг старс“ във вторник е широко
Коментари Харесай

Мрежата ври и кипи: Финалът в „Денсинг старс“ ще е пълен фарс

Кадри Facebook

Предстоящият край в „ Денсинг старс “ във вторник е необятно обсъждана и коментирана тематика и провокира вълна от мнения в обществените мрежи.



Едни от почитателите на танцувалното шоу по бТВ отписаха Ивет Горанова и доктор Неделя Щонова, защото са уверени, че борбата за първото място ще е сред Дара и Натали Трифонова.

Други пък се съмняват, че финалистите ще бъдат оценени обективно, откакто до този миг това не се е случило.

Потребител на страницата на „ Денсинг старс “ пък счита, че до финала не са били позволени Валери и Папи Ханс, и двамата несправедливо са отпаднали.



Финалът ще е цялостен фарс! Друга трябваше да е подредбата, само че БТВ трябваше да си направи ненужна реклама и да си избута до края част от лицата на малкия екран! Смехория и излагация! Валери и Папи несъмнено са заслужени финалисти! Дара също! Но се оляхте с това да си бутате водещите! Пълен цирк! Жалко, написа той.

Жена пък направи забавно предложение за смяна в регламента.

Вижте какво споделя тя:

Ще си разреша да загатна единствено имената на Дара и Натали. 

Ако останат и двете на финала - напряко не зная какво да си мисля. Харесвам ги доста и двете! Всяка по друг метод.

Ако Дара стане " Кралицата ", ще ми е извънредно мъчително за Натали. И противоположното. Ако Натали победи - ще ми е мъчително за Дара. Толкова доста се раздадоха тези девойки! Всяка със своя лична " светлина ", сексапил и харизма. 



За Ивето и доктор Щонова ще замълча, с цел да не провокирам разнопосочни отзиви и мнения. 

Вече няколко пъти го бях писала и преди - не ми подхожда по никакъв начин този правилник с това гласоподаване и отпадане на двойка всяка седмица. 

Ако всички оставаха докрая - мненията и реакциите щяха да бъдат други. И нямаше да го има това напрежение и възмущение.

Всеки щеше да се радва до последно на обичаната си двойка. Пък на финала - " каквото сабя покаже ". Но уви - форматът е подобен и си следва своите правила. Важното е, че най-малко ни се изпълниха очите и душите с хубост, цветове, искра и приказност!

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР