Силвия Кацарова, братя Аргирови и Веселин Маринов се качиха заедно

...
Силвия Кацарова, братя Аргирови и Веселин Маринов се качиха заедно
Коментари Харесай

Тони Димитрова изправи на крака 5 пъти Зала 1 на НДК

Силвия Кацарова, братя Аргирови и Веселин Маринов се качиха дружно на сцената с певицата, а измежду гостите в публиката бяха Йорданка Христова, дует " Ритон ", Виктор Калев, Мими Иванова и други Георги Първанов също бе на концерта

Пет път подвигна на крайници публиката една от най-обичаните български певици Тони Димитрова. " Мисля, че в този момент е моментът да благодаря, тъй като като виждам залата, виждам най-малко 4000 аргументи да го направя ". С тези думи звездата откри концерта си " Обич " в зала 1 на НДК.

Димитрова не излезе иззад кулисите, а се качи на сцената, минавайки през публиката. Преди да изпее първата си ария " Веднъж се живее ", сподели: " Роклята ми трепери, правете се, че не виждате, ще ми мине по-късно ".

По време на концерта тя извърши доста от хитовите си части, както и песни от новия си репертоар.

Едно от многото запаметяващи се части на Тони Димитрова - " Октомври ", бургазлийката посвети на поп певицата Мими Иванова, която преди известно време признава на Димитрова какъв брой доста харесва песента ѝ, пишейки ѝ писмо. " Толкова доста ме трогна, че това писъмце ще си го вардя, до момента в който вдишвам ", сподели Димитрова и дефинира Мими Иванова като един от учителите си, които даже не знаят, че в нейните очи са точно такива.

След това Развигор Попов, Мими Иванова и композиторът Хайгашод Агасян връчиха букет на Тони Димитрова. А тя още веднъж слезе в публиката, само че този път, с цел да изпее на Агасян, който е създател на доста от песните ѝ, парчето " Понякога ".

И още веднъж с усмивка и нестихващо възприятие за комизъм Димитрова описа по какъв начин преди няколко години композиторът ѝ загатва, че нарът е признакът на Армения и че в него има толкоз зрънца, колкото дни има в годината. " И нали се сещате какво направих? ", попита публиката звездата. За да се убеди в казаното от Агасян, Димитрова купува два нара, сяда у дома с две чинии и стартира да брои. " Рязах, броих. 586 са. И му се обадих и споделих: Хайго, арменската ви работа все такава. Всичко допълнително. И дните в годината също ".

Още при започване на концерта звездата провокира бурни овации и изправи публиката на крайници, а още веднъж в символ на признателност направи бездънен реверанс. И до момента в който беше облечена с елегантна и феерична черна рокля, малко по-късно Димитрова размени обувките на висок ток с бели маратонки, а роклята с риза и панталон.

След това още веднъж последва занимателна история. Този път с един от специфичните посетители Силвия Кацарова. Още като дете Димитрова слушала плочи на група " Елзет ". Много постоянно обаче песента прекъсвала на едно и също място. И връщайки я още веднъж, тя научила целия текст наизуст. За разлика от Кацарова, която не е пяла нито един път на сцена песента " Ако нямаше в нас " и даже не си помнела текста. " Аз не я пея тази ария. Моля те, подсказвай ми текста и кажи на хората, че не го знам ", споделила Кацарова на Тони.

Калина Костова,
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР