Силвестър Сталоун предостави на феновете рядък поглед зад кулисите на

...
Силвестър Сталоун предостави на феновете рядък поглед зад кулисите на
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун пусна невиждани досега кадри от Роки II

Силвестър Сталоун даде на почитателите необичаен взор зад кулисите на най-известното си създание.

Холивудската легенда, който играе боксьора Роки Балбоа в шест кино лентата за Роки и треньор в два обособени кино лентата на Крийд с присъединяване на Майкъл Б. Джордан, написа оригинала от 1976 година

ВИЖ ВИДЕО ТУК

Известно е, че Балбоа отхвърля 265 000 $ – към £1,4 милиона в днешни пари – с цел да разреши на филмовите ръководители да намерят някой различен, който да изиграе „ Италианския жребец “.

В последна сметка всичко се получи, защото филмът, концентриран към клубен войник от Филаделфия, реализатор и в последна сметка международен първенец в тежка категория, е най-касовият боксофис шлагер за годината тогава и печели 10 номинации за Оскар, печелейки три, в това число за най-хубав филм.

Сталоун се заема с продължение, в което неговият воин се изправя в мач-реванш против първенеца в тежка категория Аполо Крийд, който съумя да реализира противоречива победа с разделно съдийско решение в първата им борба от първия филм.

Роки II приключва с невероятния кандидат за купата, който отприщва серия от удари на Крийд и в последна сметка отбелязва огромен нокдаун във финалния рунд.

Докато Крийд се срутва на пода, Роки също губи равновесие и пада в това време.

Реферът стартира да отброява, само че Роки съумява да се изправи след девет секунди, до момента в който противникът му рухва от безсилие, давайки на Роки успеха с нокаут и завършвайки приказка с благополучен край.

Това е една от най-известните подиуми в историята на франчайза и 44 години откакто за първи път се появи на огромния екран, Сталоун разгласява фрагменти по какъв начин я усъвършенства.

77-годишният мъж показа клип в Инстаграм, който демонстрира, че той и Карл Уедърс, който изобразява Крийд, имитират сцената на епичния пердах, до момента в който минувачите гледат с учудване.

Сталоун озаглави поста: " Тренирам се за финалната борба в Роки 2.
Редки фрагменти. Мисля, че е занимателно да споделя. Продължавайте да удряте ".

16,8 милиона почитатели на Сталоун започнаха да наводняват секцията му за мнения.

Един почитател сподели: " Това е злато!! "

Друг добави: „ Историята на киното се основава тъкмо там. “

Трети човек разяснява: „ Никой в никакъв случай не би предположил двоен нокдаун! Абсолютно необикновено. ”

Друг написа: „ Уау...Фантастичен си Слай!!! Привилегия е да мога да видя тези подиуми от Роки. ”

Източник: talkSPORT

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР