Силно се надяваме, че ще успеем да направим правителство и

...
Силно се надяваме, че ще успеем да направим правителство и
Коментари Харесай

Асен Василев: Нямаме право на трета грешка

Силно се надяваме, че ще успеем да създадем държавно управление и то да изкара 4-годишен мандат. Това съобщи съпредседателят на „ “ и някогашен длъжностен министър на финансите в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

"Знакът, който даваме с избирането на Никола Минчев за ръководител на Народно събрание е, че идва ново потомство в политиката. То няма багаж, не носи контузии и е градивно. Искаме нещата да тръгнат по нов метод, да работим дружно, да почистим страната си и да работим дружно. Да създадем по този начин, че всички българи в чужбина да желаят да се върнат ", изясни той.

„ Преговорите за държавно управление не престават. Текстът в съглашението се преглеждат обширно, вършат се финални бележки. Каква ще е структурата на Министерски съвет и съставът също се работи, това ще бъде ясно идната седмица. Във всяка една естествена страна кандидатурите се преглеждат при затворена врата “, посочи Василев

„ 8, 4, 3, 2 – такава формула няма. Нищо не е ясно, до момента в който нямаме признато съглашение, признато на партийно равнище. Нямаме право на трета неточност тази година “, акцентира.

„ Правим стратегия за 4-годишен мандат. Имаме три съществени задания: да се спре корупцията, тъй че да се оздрави страната, да се спрат рецесиите и да се вдигнат приходите и да тръгне икономическият напредък, тъй че да ни е кеф да живеем в страната си “, съобщи някогашният финансов министър.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР