Силно разтревожена от евентуален взрив на някоя от ядрени централи

...
Силно разтревожена от евентуален взрив на някоя от ядрени централи
Коментари Харесай

Валя Балканска силно разтревожена: Ако се стигне до ядрена война, няма да останат хора!

Силно разтревожена от възможен гърмеж на някоя от нуклеарни централи в Украйна е Валя Балканска. Певицата с галактически глас се моли руснаците да имат разсъдък и да прекратят военните дейности.

" Като всеки естествен човек и аз се опасявам да не пристигна радиация у нас. Ако се стигне до нуклеарна война, светът ще се токсини. Водите също. Няма да останат хора ", разяснява пред " България Днес “ Валя Балканска.

Изпълнителката се надява всичко да завърши скоро и хората в Украйна, а и по света да са по-спокойни.

Актрисата Елена Петрова също е обезпокоена от дейности на Русия.

" Въпреки мирните контракти, пактове, в случай че нещата ескалират, всяка страна ще би трябвало да пази притежателите си територии. А ние не сме равнопоставени с другите страни ", споделя звездата от Стъклен дом. Тя е подготвена да замине на някоя от границите на Украйна, с цел да оказва помощ на хората, които желаят да излязат от военната зона. Тя е дипломат на благосклонност на Уницеф у нас. Актрисата споделя, че има вяра единствено на родните медии и от тях се осведоми за войната Украйна.

Според режисьора Люси Иларионов инвазията на Русия в Украйна е за пари.  

" По време на пандемията Западът направи пари. Сега един човек от Изтока желае да изкара милиарди. Винаги една война стартира за пари и власт ", проучва Иларионов.

" Не ме е боязън от войната. Ужасно е, че умират почтени хора. Ако пристигна радиация, пристигна. Какво можем да създадем? Само да се молим да се наредят нещата ", разяснява Илиян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР