Силно представяне в 12-ият международен турнир по плажен волейбол за

...
Силно представяне в 12-ият международен турнир по плажен волейбол за
Коментари Харесай

Звездите на РД ПБЗН –Варна втори на плажен волейбол

Силно показване в 12-ият интернационален шампионат по плажен волейбол за премията на ректора на Софийският университет записа тимът на Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " – Варна.

Калоян Канев и Милен Стоянов приключиха на второ място в конкуренцията, провела се от 21-и до 23-ти август на кортовете на комплекс „ Аквалайф “ в Кранево. 
Калоян и Милен взеха три победи в групата, сполучливо минаха през осминафинали, четвърфинали и полуфинал, и отстъпиха след оспорвана борба във финалния мач.

В конкуренцията на над 20 доста мощни тимове от страната и чужбина, двамата чиновници на РД ПБЗН-Варна демонстрираха отлични умения и за поредна година се класираха на призовите места в този шампионат (2017-1-во място, 2018 – 2-ро място).



По-рано през това лято двойката завоюва влиятелните първо и второ място на шампионатите по плажен волейбол с интернационално присъединяване, надлежно в Бяла и Варна.
Следващият шампионат, в който ще вземат участие Калоян и Милен, е републиканското състезание по плажен волейбол в интервала 9-11 септември на кортовете на хотел „ София “ в курорта " Златни пясъци ".  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР