Силно интензивен е трафикът на вход и изход на ГКПП

...
Силно интензивен е трафикът на вход и изход на ГКПП
Коментари Харесай

Трафикът на ГКПП: Не използвайте Маказа и Кулата

Силно натоварен е трафикът на вход и излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата " и "Маказа ", оповестиха от Групово дело "Гранична полиция ". Препоръчва се прекосяване през другите пунктове на гръцката граница.

На българо-сръбската граница трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Калотина " на вход за леки коли. На българо-македонската граница трафикът е естествен на всички гранични пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево " трафикът е натоварен за товарни коли на излаз, на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово " за товарни коли на вход. На Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост-Видин " трафикът е натоварен на излаз за товарни коли. На Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост Русе ", "Кардам " и "Дуранкулак " трафикът е натоварен на вход за леки коли.

От Групово дело "Гранична полиция " напомнят, че на границата следва да се показват оригинал на декларацията и нормално (незаверено) копие от нея, което остава на граничния пункт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР