Силни резултати за финансовата 2022 г. бележат 30-годишен юбилей от

...
Силни резултати за финансовата 2022 г. бележат 30-годишен юбилей от
Коментари Харесай

Бош отчита значителен ръст на бизнес дивизиите си в България

Силни резултати за финансовата 2022 година бележат 30-годишен празник от влизането на водещия международен снабдител на технологии и услуги Бош в България. Консолидираните продажби на локалния пазар са достигнали 576 млн. лева (295 млн. евро), отбелязвайки растеж от 57% по отношение на 2021 година „ Високите ни достижения са резултат на упоритата работа на всички дивизии, на напъните на нашите R&D звена и софтуерни инженери, с които затвърждаваме лидерската позиция на компанията във всички бизнес сфери и трансформацията ни във високотехнологична компания. “, съобщи Константин Конов, основен изпълнителен шеф на Роберт Бош ЕООД и представител на Група Бош в България на особено събитие за медиите.

Броят на чиновниците на Бош в България, в това число и в неконсолидираните компании, е към 850 души към края на предходната година, което съставлява нарастване от 24% спрямо миналата година. Над 630 експерти работят в областта на R&D.

„ Във фокуса ни продължава да е разширението на продуктовото ни портфолио с потребление на достиженията на смарт технологиите и изкуствения разсъдък, следвайки обществения ни ангажимент и с мисъл за околната среда и обществото. Очакваме устойчиво показване и тази година, резултатите за първите месеци са обещаващи “, добави Конов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР