Силна буря обхвана части от Австрия през нощта, а някои

...
Силна буря обхвана части от Австрия през нощта, а някои
Коментари Харесай

Порои и в Австрия: Водата отнесе автомобили и прекъсна пътища

Силна стихия обхвана елементи от Австрия през нощта, а някои места бяха наводнени, като Халайн и Куфщайн.

Властите на провинция Залцбург приканиха популацията да не напуща домовете си и да стои в гаражи и изби, както и да не се доближава към реките.
 Потоп в Европа: Хиляди изчезнали в Германия, жертви и в Белгия Потоп в Европа: Хиляди изчезнали в Германия, жертви и в Белгия
Броят на жертвите от пагубните наводнения в западната част на Германия се е нараснал до минимум 80, оповестява вестник BILD, позо...

В провинция Тирол пожарникари се включиха в битката с наводнения, водни порои и свлачища, а на територията на община Куфщайн придошлите води завлякоха коли.

Град Келхсау заради наводнени пътища остава откъснат от останалата част на страната, а към 80 души от прилежащи градове са в капан, тъй като отишли да отбележат градския празник. Летен лагер в Итър се наложи да бъде евакуиран заради преливането на реката.

Бурята изненада и съпружеска двойка в провинция Каринтия, която не можа да се върне в подножието на планината в Малница заради свлачище, тъй че полицията трябваше да ги изтегля с хеликоптер.

И във Виена изобилните превалявания в някои елементи на града провокираха наводнения на голям брой изби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР