Силиконовата блондинка Джулиана Гани прахосва хонорара си от шоуто „ВИП

...
Силиконовата блондинка Джулиана Гани прахосва хонорара си от шоуто „ВИП
Коментари Харесай

Мъжът на Джулиана Гани я разори! Вижте къде отидоха парите й от "ВИП Брадър"

Силиконовата русокоска Джулиана Гани прахосва хонорара си от шоуто „ ВИП Брадър” по мъжа си Станимир Ташев, настояват нейни близки. От няколко дни младоженците са на Сейшелските острови в петзвезден хотел, а екскурзията била финансирана от едрогърдата риалити звезда, която давала благо и драго за брачна половинка си.

Откакто Джулиана и Станимир са семейство, главните доходи в фамилния бюджет идвали от нейна страна, издават осведомени. Блондинката нееднократно се е хвалила, че има няколко първокласни жилището в центъра на Пловдив, получени като завещание от богатия й татко. От шоуто „ ВИП Брадър” пък прибрала над 30 бона, които възнамерявала да пръсне по брачна половинка си.

За Ташев се знае, че сега работи като фитнес инструктор, само че преди време въртял незаконни схеми с подправени пари в Гърция и дори лежал известно време в локален затвор. Здравенякът бил хванат от органите на реда и изкарал 9 месеца зад решетките, само че в този момент се опитвал да почисти името си и да живее честно на гърба на жена си. „ Направих неточност, бях млад и наивен”, сбит е за този интервал от живота си той.

Преди да се залюби с Гани, Станимир излизал с доста по-възрастна, само че пък богата дама, която се трансформирала в негов спонсор. В родния му Димитровград се приказва, че имал куп заеми и отговорности, които съумял да погаси с финансовата поддръжка на благодетелката си. Отношенията им обаче бързо се изчерпали и по този начин Ташев още веднъж останал на улицата.

За негов шанс, малко по-късно срещнал актуалната си брачна половинка Джулиана, която не крие, че се устоя с рентиерство. В светските среди се шушка, че Станимир употребявал разкрепостената пловдивчанка за материални облаги, по тази причина й предложил брак толкоз скоро след запознанството им, само че пък други са на мнение, че в действителност е разкрил сродната си душа.

„ Срещнах го в доста сложен за мен миг. Бях в прочувствена дупка. Всичките ми връзки до този миг бяха цялостен неуспех и въобще не ми се занимаваше с мъже, само че той съумя да ме завоюва с отношението си”, споделяла е Джулиана в свои изявленията. Тя е уверена, че брачният партньор й не е с нея от користни планове и откровено има вяра в любовта му. „ Страхотен мъж е и аз го обичам! Приела съм го с всичките му дефекти, както и той е приел моите. И двата си имаме свои недостатъци, само че най-важното е, че се обичаме и допълваме. Не мога без него, и той без мен – сърцата ни се разпознаха”, безапелационна е Гани.

За да угоди на Ташев и да му обезпечи другоземен меден месец, Джулиана се навила да взе участие в шоуто „ ВИП Брадър”. За почивката на Сейшелите в супер първокласен комплекс тя обилно се изръсила с близо 10 бона, останалата част от хонорара си също възнамерявала да изхарчи по екскурзии, написа " Уикенд ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР