Силен човек от ДПС атакува яростно Продължаваме промяната и техния

...
Силен човек от ДПС атакува яростно Продължаваме промяната и техния
Коментари Харесай

Рамадан Аталай, ДПС: Кирил Петков е неопитен, ПП нямат познания за управление на страната ни

Силен човек от Движение за права и свободи нападна гневно " Продължаваме промяната " и техния водач.

„ Много е мъчно да се наречеш балансьор, имайки поради политическата обстановка сега. Според мен ГЕРБ трябваше да проведат диалози с всяка една политическа сили за сформиране на държавно управление. Тези, които не поддържаха кабинета търсиха причина, а не по какъв начин да се включат в състава на държавното управление, само че обстановката е такава, че може наложително да ни промени ”. Това съобщи Рамадан Аталай от Движение за права и свободи пред БТВ.

Той бе безапелационен, че Кирил Петков е некомпетентен и, че Политическа партия нямат знания за ръководство на страната ни, написа tribune.bg.

„ Ако Демократична България и Политическа партия считат, че гласоподавателите са ги избрали да бъдат крайни, аз съм уверен, че може да се намерят гласоподаватели на „ Промяната ”, които чакат да има държавно управление. Кирил Петков и Христо Иванов не може преднамерено да не се преценяват с това, което желаят гласоподавателите ”, съобщи Аталай.

По думите му в Българска социалистическа партия ври и кипи един популизъм. Той заключи, че от левицата зависи дали ще бъдат балансьор за съставянето на едно преходно държавно управление.

„ Вижте и че техните цели не се отдалечават от тези на Движение за права и свободи, ГЕРБ, даже и тези на „ Промяната ”.

Рамадан Аталай разяснява, че Движение за права и свободи няма да поддържа кабинет на Политическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР