Сигурно всяка от вас е имала своята излишна доза сексуален

...
Сигурно всяка от вас е имала своята излишна доза сексуален
Коментари Харесай

За какво лъжат жените в леглото?

Сигурно всяка от вас е имала своята непотребна доза полов алтруизъм. Оня, дето стотици пъти я е карал да изрича страхотевични лъжи в леглото, единствено и единствено с цел да накара мъжа, с който се споделя скотски, да се мисли за егати любовника. Добре, че поузряваме и ни идва акълът. Или пък просто започваме най-сетне да се обичаме задоволително, че да не лъжем нито себе си, нито господинчото до нас за личните си стремежи, мечти и чувства. Стремейки се да не нараним егото му на съкровен сътрудник, ожулваме себе си с нямането на наслаждение. Накрая го изпращаме по живо – по крепко при идната жена, която също ще го излъже и по този начин, до момента в който се откри някоя смела мацка, с помощта на която да лъсне голата истина. Че не става за нищо в леглото тоя ми ти популярен полов поддръжник.

Лъжа №1: Била съм единствено с двама
Кажете почтено – защо ви е въобще да му обяснявате на следващия непрокопсаник с какъв брой мъже сте имали (не)удоволствието да се търкаляте в леглото. Мястото на предишните любовници е в предишното. Нямат работа в сегашното. Един, двама, трима, кой ти ги брои. Важното е да са качествени донори на наслада, а не любопитни счетоводители, за които броя е по-важна от плътското доволство. Нека не се преструваме на девици единствено с цел да накараме някакъв креватен безделник да се почувства по-добре.

Лъжа №2: Ти си най-виртуозният, с който съм била
Нали сме наясно, че в случай че това беше самата истина, нямаше потребност да му го споделяме. Доволното ни лице единствено щеше да изяснява за благинките, които усещаме из цялото си тяло. Да не приказваме, че най-вероятно непрекъснато щяхме да се увъртане към него в търсене на следващата самоубийствена приятност.

Лъжа №3: Размерът няма значение
Разбира се, че има. Жените се възбуждаме и образно. Друго си е пред очите ти да има дълъг, корав и задоволително пълен пенис. По-голяма естетическа приятност за възбудените очи на хетеросексуална жена, оргазъм му кажете. И тук не става въпрос единствено за външния тип. Говорим и за функционалност. Тънките пишчици по-скоро стават за разчистване на фуги, в сравнение с за качествено облекчаване. Да не приказваме, че не са задоволително ергономични и за орална обич. Така де, схванахте концепцията. Не споделям да му обяснявате, че не може да намерите „ фалоса “ му, само че не го баламосвайте, че по-голям звяр от неговия в никакъв случай не ви се е падал от половата лотария.

Лъжа №4: Разбира се, че свърших
А в действителност ни се желае да изкрещим: „ Как да стигна до оргазъм, като приключваш за 3 минути. “ Не го лъжете! На кого му е притрябвал идиотски секс без действителна кулминационна фаза. Да не приказваме, че закодирате в половото му досие неверна ДНК, която ще се съобщи на идната пострадала.

Лъжа №5: О, да! Да! О, Боже!
Преди да започнете идващия път да пенетрирате тъпанчетата на съседите с преиграващи вопли на оргазъм, спомнете си, че по-скоро желаете да креснете в ухото му: „ Аре свършвай най-сетне, че не се търпи “. Няма потребност от писък на тюлен в овулация, за който ще разбере целия квартал, в случай че не сте стигнали даже до входната врата на кефа. В последна сметка единствено 57 % от дамите стигат до оргазъм всякога, когато вършат секс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР