Сигурно във всяко едно домакинство се е случвало хладилникът да

...
Сигурно във всяко едно домакинство се е случвало хладилникът да
Коментари Харесай

Намокрете вестник с вода и го сложете в хладилника. НИКОЙ не е подозирал, че ще се случи това!

Сигурно във всяко едно домакинство се е случвало хладилникът да потъне в неприятни миризми. Причините за това може да са най-разнообразни. В множеството случаи едно такова събитие настава, в случай че съхранявате по неверен метод храната или пък не почиствате задоволително постоянно кутиите за предпазване на плодове и зеленчуци.

Всъщност това няма изключително значение, откакто към този момент се е случило. Нужно е да насочите мислите си към разкриване на вярно решение и да прекратите неприятните миризми, които населяват вашия ледник.
 Гениални способи за потребление на фризера, с изключение на за храна! Гениални способи за потребление на фризера, с изключение на за храна!
1.       Отворете още веднъж запечатаните пликове За да отворите запечатан плик, без да го разкъсвате, го по...

Вероятно, в случай че започнете да четете в интернет, ще попаднете на десетки трикове, свързани с почистването на тази част от обзавеждането. Ние обаче ще ви споделим една хитрост, която е обикновена, а резултатите от нея са изумителни и са факт до няколко дни.
Как да премахнем неприятните миризми от хладилника с парче вестник?
За да превърнете хладилника си в едно доста по-приятно място за предпазване на питателните артикули, от вас се изисква да си набавите парче вестник, малко вода и спрей бутилка. Това е всичко.

Напълнете бутилката с вода и започнете да впръскате от нея по вестника. Намачкайте го и го поставете в паница. Той ще играе ролята на гъба за абсорбиране на миризмите. Заради ниските температури в хладилника, вестникът ще остане мокър за няколко дни, а през това време ще успее качествено да си свърши отговорностите.
 5 аргументи да не слагате топла храна в хладилника 5 аргументи да не слагате топла храна в хладилника
Голяма част от работещите хора готвят вечер. И съвсем всички тези хора са наясно, че първо би трябвало да изчакат яденето да се охлади, преди...

Истината е, че до няколко дни от неприятните миризми няма да има и диря. Пробвайте този трик и сами се убедете в казаното от нас!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР