Сигурни сме, че този вот на недоверие би бил успешен,

...
Сигурни сме, че този вот на недоверие би бил успешен,
Коментари Харесай

Атанасова: Сигурни сме, че този вот на недоверие би бил успешен

Сигурни сме, че този избор на съмнение би бил сполучлив, следва да забележим по кое време ръководителят на Народното събрание ще насрочи ден за разискването и гласуването му. Това сподели пред публицисти в Народното събрание (НС) ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова след диалозите в Народното събрание с  Движение за права и свободи и " Възраждане " за импортирания през днешния ден от най-голямата опозиционна мощ избор на съмнение към държавното управление на Кирил Петков за неуспех във финансово – икономическата политика.

Атанасова посочи, че  са поканили на диалози всички парламентарни групи, в това число и тези от формата на ръководещата тройна коалиция.
До момента са извършени диалози с " Възраждане " и Движение за права и свободи, предстоят с " ИТН ".

Председателят на ПГ на " Демократична България " Христо Иванов ги е уведомил, че на следващия ден ще отговорят дали ще вземат участие в консултациите. От Българска социалистическа партия и " Продължаваме Промяната " към този миг нямало отговор. На среща ще бъдат поканени и нечленуващите в парламентарна група депутати.

Не виждам поръчка за експедитивност да се гласоподават кандидатури за нови министри, разяснява Десислава Атанасова на въпрос дали вотът може да смъкна държавното управление, преди новите номинации да влязат в пленарната зала.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР