Сигнализирали сме за съмнения за корупция в четири министерства на

...
Сигнализирали сме за съмнения за корупция в четири министерства на
Коментари Харесай

Нинова: Подадохме сигнали по съмнения за корупция в четири министерства на служебните кабинети

Сигнализирали сме за подозрения за корупция в четири министерства на служебните кабинети на президента Радев – Министерството на правораздаването, Министерството на електронното ръководство, Министерството на труда и обществената политика и Министерството на стопанската система и промишлеността.

Това разгласи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция в централата на партията, на която на представителите на медиите беше раздадена директория със сигналите. 

Сигнализирали сме, задавали сме и питания и за двама регионални шефове - на София и на Хасково, добави тя. Нинова посочи, че най-общо в сигналите става въпрос за " злоупотреби с публични поръчки с обществени средства, далавери с парцели ".

Първият сигнал, който сме внесли, е от 23 декември 2022 година, последната тъжба е от 24 януари 2024 година, уточни водачът на Българска социалистическа партия. Не сме чакали в този момент Делян Пеевски да реши, че има корупция в служебните кабинети, ние знаем какъв е редът, разяснява тя.  

Конкретно за двамата, които се загатват, не сме подавали сигнали, само че всичко това е обвързвано с президентското ръководство, сподели Нинова на въпрос за упоменатите от Делян Пеевски.

В отговор на въпрос водачът на Българска социалистическа партия сподели, че не изпитват боязън от " следващата партия на президента Румен Радев ". Според нея обаче президентът приготвя такава партия изключително след вчерашните му думи. Това е следващият му неверен ход и не е редно президент, до момента в който е настоящ, да прави партия, добави Нинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР