Сигнал за побоя е подаден вчера от 20-годишна жителка на

...
Сигнал за побоя е подаден вчера от 20-годишна жителка на
Коментари Харесай

Плевенската полиция издирва 24-годишен мъж, пребил жена си с лопата и летва

Сигнал за побоя е подаден през вчерашния ден от 20-годишна жителка на град Пордим. Тя е обяснила, че на 15 август, към 2 часа, 24-годишен мъж, с който живее на фамилни начала, ѝ е нанесъл побой с железна лопата и дървена летва.

До момента причинителят се укрива. Обявен е за общодържавно търсене с депеша на Главната дирекция " Национална полиция " - София, с мярка " наложително довеждане ", добави Цветкова.

С протокол за непринудено предаване потърпевшата е предала металната лопата и дървената летва. Жената е освидетелствана от доктор в Катедрата по правосъдна медицина в Плевен. Работата по случая продължава под управлението на прокурор от Районната прокуратура в Плевен.

Промените в Закона за отбрана от домашното принуждение бяха признати от Народното събрание на 7 август и обнародвани в Държавен вестник на 11 август. Законопроектът беше импортиран от " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ), Движение за права и свободи и ГЕРБ-СДС, и беше признат дефинитивно на изключително съвещание на Народното събрание. С промените се усилва кръгът от хора, които попадат под обсега на закона, като се включват и тези, които са в интимна връзка, продължаваща повече от 60 дни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР