Швейцарската компания за търговия с енергия MET Group е създала

...
Швейцарската компания за търговия с енергия MET Group е създала
Коментари Харесай

Водеща енергийна компания в Европа стъпва на българския пазар

Швейцарската компания за търговия с сила MET Group е основала дъщерно сдружение в България, като част от проектите за разширение на активността си в Европа.

Основната активност на MET Bulgaria ще бъде продажбата на природен газ и електричество на индустриалните клиенти и дребните и междинни предприятия, оповестяват от компанията.

" Предстоят в действителност забавни времена, защото България продължава да трансформира своите газови и енергийни пазари в европейски модел. " МЕТ Енерджи Трейдинг България " ще употребява необятното си ноу-хау за даване на най-хубавите и най-конкурентни услуги на контрагентите, възползвайки се от новите услуги на отворения пазар ", сподели Камен Ивчев, изпълнителен шеф на MET Bulgaria.

Създаването на MET Bulgaria е допълнение към съществуващите подразделения на компанията в прилежащите Румъния, Сърбия и Турция. Компанията е отворила свое сдружение и в Италия - MET Energia Italia.

Целта на MET Bulgaria е да си взаимодейства с районните дъщерни сдружения на MET Group и да си взаимодейства с тях в трансгранична търговия. Така компанията ще се нарежда на локалните пазари за електрическа енергия и газ на едро и дребно.

С отварянето на българското си поделение, компанията към този момент е показана в 15 страни, в това число Хърватска, Румъния и Сърбия, 27 национални газови пазара и 19 интернационалните центъра за търговия с природен газ.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР