Швейцарецът Урс Петер Моос, който от няколко години е превърнал

...
Швейцарецът Урс Петер Моос, който от няколко години е превърнал
Коментари Харесай

Прокуратурата подхвана швейцареца Урс Петер, набил градинар в Созопол

Швейцарецът Урс Петер Моос, който от няколко години е трансформирал в призрачен сън живота на съседите си в красивия комплекс „ Панорама бей “ към този момент е обвинен.

49-годишният някогашен общински консултант от Консервативната партия в Биннинген e измамен под наказателна отговорност за нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди на градинаря Никола Иванов.

Досъдебното произвеждане е под наблюдението на Районна прокуратура, а на държавното обвиняване вечe са докладвани и новите условия по случая, които ще утежнят ситуацията му.

По предписание на прокуратурата са направени голям брой експертизи, които целят да потвърдят виновността на избухливия швейцарец.

В същото време съседите на Урс Петер Моос от „ Панорама бей “ се срещнаха и с кмета на Община Созопол Тихомир Янакиев, с цел да го срещнат с проблемите на комплекса, където водата е спряна, а швейцарецът е построил различна захранваща система с маркучи, оповестява " Флагман ". Те сигнализират, че Урс, който ръководи част от жилищата и ги предлага за краткосрочно отдаване, може да нанесе сериозен удар върху репутацията на Созопол, в случай че натрови някои от туристите, които са отседнали в тези жилища.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР