Шведско-украинската ИТ компания Sigma Software стартира нов офис за разработка

...
Шведско-украинската ИТ компания Sigma Software стартира нов офис за разработка
Коментари Харесай

Голяма украинска ИТ компания отвори първи офис у нас на морето

Шведско-украинската ИТ компания Sigma Software започва нов офис за разработка на програмен продукт в България. Това е първият офис на компанията в страната. Компанията има общо 30 офиса в 15 страни по света.

Амбициите на компанията в България не се лимитират единствено до наемане на офис. Sigma Software възнамерява да се трансформира в основна част на българската софтуерна сцена. На 22 юни Sigma Software кани българската софтуерна общественост на TechBuzz. Това ще бъде среща за продуктов мениджмънт с поучителни диалози от специалисти, ядене и питиета, дарове и основаване на потребни контакти.

" В момента разширяваме наличието си в европейските нововъзникващи софтуерни пазари. За нас е значимо да се развиваме тук-там, където към този момент има прилични ИТ общности. Ето за какво сме нетърпеливи да открием офиси в градовете, където можем да създадем такива общности. Затова избрахме Бургас, който е един от най-големите градове в България ", споделя Кейт Стефанович, старши Event & PR управител в Sigma Software Group.

Към днешна дата Sigma Software има 6 чиновници, работещи в центъра на Бургас покрай морето и възнамерява да разшири екипа си главно посредством наемане на локални софтуерни гении.

Клиенти на Sigma Software са световноизвестни компании като AstraZeneca, Scania, SAS, Fortum, DanAds, Viaplay и други Компанията оказва помощ на предприятията да цифровизират бизнеса си и поддържа започващите компании в техния напредък.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР