Шведският производител на медицински изделия SHL Healthcare съобщи, че е

...
Шведският производител на медицински изделия SHL Healthcare съобщи, че е
Коментари Харесай

Шведска компания за медицински изделия създава в София първата си европейска фабрика

Шведският производител на медицински произведения SHL Healthcare заяви, че е избрал България за място за основаване на първото си индустриално дружество в Европа.

Фабричната площадка в София ще бъде с повърхност от към 5000 квадратни метра. Тя към този момент е напълно добита от производителя и ще се ръководи от локалното му дъщерно сдружение SHL Healthcare България, се споделя в изказване на шведската компания.
 eMAG построява склад за €100 милиона покрай Будапеща
eMAG построява склад за €100 милиона покрай Будапеща

Компанията влага в сходни логистични благоприятни условия отвън Румъния за първи път

" Инвестирайки в стратегически райони, ние освен усилваме индустриалните си мощности, само че и демонстрираме на клиентите си нашия ангажимент за даване на различни индустриални решения за първокласни MedTech артикули и индустриални услуги ", споделя Ерик Болмгрен, основен изпълнителен шеф на SHL Healthcare AB.

Този ход има за цел да даде опция на скандинавската компания за медицински технологии да разшири производството си за световни клиенти, както и да реализира индустриална и логистична еластичност.
 Турският производител Arctic влага €37.8 милиона в нова индустриална линия за перални машини
Турският производител Arctic влага €37.8 милиона в нова индустриална линия за перални машини

Очаква се фабриката да доближи произвеждане от 2.2 милиона перални машини годишно

" Нашият проект е да стартираме с производството на немедицински артикули през 2022 година, до момента в който работим паралелно за увеличение на медицинските артикули от края на 2022 година и да ускорим в допълнение през 2023 година Жизненоважно е да отделим време за вярно обмисляне и използване на всички съответни качества системи и документи ", сподели Патрик Акселсон, краткотраен общоприет управител на SHL Healthcare България.
 Mareli Systems влага 5 милиона лв. в нов цех в Симитли
Българска компания за произвеждане на камини влага 5 милиона лв. в нов цех в Симитли

Oчаква се посредством инвестицията да бъдат разкрити 115 нови работни места

Базирана в района на Стокхолм, SHL Healthcare създава артикули като медицински сапани за пациенти, матраци за попречване на язви от залежаване, помпи и медицински артикули за лекуване на пациенти в лечебни заведения, в домове за грижи и за домашна приложимост. Компанията е основана през 1989 година, а личният състав й наброява към 4800 чиновници. До момента SHL Healthcare има индустриална база в Китай.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР