Шведският национал Александър Исак продължава възстановяването си след контузия на

...
Шведският национал Александър Исак продължава възстановяването си след контузия на
Коментари Харесай

Нюкасъл без най-скъпия си играч срещу Манчестър Юнайтед

Шведският национал Александър Исак продължава възобновяване си след травма на бедрото, само че мачът на неговия Нюкасъл против Манчестър Юнайтед ще бъде прекомерно скоро за завръщането му на терена, заяви мениджърът Еди Хау, представен от организация „ Ройтерс “.

Мачът е в неделя от 16:00 часа в Манчестър.

Исак, който се причисли към Нюкасъл през август за рекордната сума за клуба от 59 милиона паунда, не е играл от равенството 1:1 с Борнемут, при което означи второто си попадение за отбора, през предишния месец. Нападателят се контузи по време на уговорките си с националния отбор на Швеция.

23-годишният футболист неотдавна възобнови тренировки, само че пропусна успехите на Нюкасъл над Фулъм и Брентфорд, които изкачиха отбора до шестото място във краткотрайното класиране с 14 точки след 9 кръга.

„ Исак напредва, само че няма да е разполагаем за мача с Манчестър Юнайтед. Нямаме нови контузени футболисти “, разяснява Хау на конференция.

Мениджърът съобщи, че полузащитникът Джонджо Шелви e покрай завръщане в игра, а Мат Ричи ще пропусне гостуването на „ Олд Трафорд “.

Еди Хоу похвали бразилеца Бруно Гимараеш, който впечатли с представянето си след прехвърлянето си от Олимпик Лион.

„ Искаме да изградим постоянен тим и към момента сме в началните стадии, тъй че не желаеме да скапваме групата, която имаме, а да прибавим още качествени попълнения “, добави експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР