Шведският H&M, най-големият търговец на дребно на дрехи в Европа,

...
Шведският H&M, най-големият търговец на дребно на дрехи в Европа,
Коментари Харесай

155-килограмов модел помогна за създаването на дрехи за хора с наднормено тегло СНИМКИ

Шведският H&M, най-големият търговец на дребно на облекла в Европа, уголемява гамата си от огромни размери благодарение на Тес Холидей.

Моделът с огромни размери 165 см, 155 кг, беше поканена от марката като съветник по оразмеряване и инклузивност, съобщава Vogue. Сътрудничеството сред H&M и Holliday ще добави артикули до 4XL за дами и 3XL за мъже към обичайна оразмерителна мрежа и ще се продават онлайн в цялата страна и до 2XL в магазините. Преди това дамската и мъжката гама на H&M се разширяваше единствено до размер XL в магазините и онлайн, до момента в който H&M+ имаше определена гама от дамско облекло в размери от 3XL до 4XL.

„ H&M вижда приобщаването като бизнес императив. Еволюцията и напредъкът на H&M в мащаб отразява нашия ангажимент и се концентрира върху провокациите, пред които сме се сблъскали, напредъка, който сме постигнали, и напредването още повече. Нашата задача като марка е да създадем стила наличен за всички и това е основен миг, ” сподели пред кореспонденти Дона Дозиър Гордън, началник на отдела за приобщаване и многообразие на H&M в Америка.
   View this post on Instagram   

Това не е първият път, когато Тес работи с H&M. Преди това тя взе участие като модел в международни акции. Тогава се оказа, че марката няма неща, които да подхождат на Тес, защото всички са прекомерно дребни.

„ Свързах се с H&M и им споделих, че това не би трябвало да се случва. Какво можем да създадем, с цел да изправим това? Какво можем да създадем, с цел да сме сигурни, че никой различен няма същото прекарване като мен? И бях доста сюрпризирана и разчувствана от обстоятелството, че те освен взеха решение казуса, само че и вложиха в него “, не крие възторгът си моделката.

Тес подписа контракт като съветник през август предходната година, само че до този миг за ролята й в марката се мълчи. Според Холидей тя се страхувала, че няма да бъде възприемана като пълновръстен чиновник, който може да донесе нещо ново. Тя назовава актуалната си работа късмет, за който постоянно е мечтала.

„ Бях предпазена и откровена, когато усещах, че нещата могат и би трябвало да бъдат по-добри. И когато се появи опцията, това беше късмет да вляза в ролята, която постоянно съм желала, като консултант на марка от подобен мащаб. Изключително съм признателна, че в действителност ме послушаха “, призна тя.

Хубавата поничка показа насладата си на страницата си в обществената мрежа, публикувайки ярки фотоси с торта и балони.

„ Толкова съм признателна на моите невероятни другари, които се любуват на креативния безпорядък тъкмо като мен и направиха тази последна фотография дружно в дома ми, с цел да мога да чествам себе си! И на всички вас: Обичам ви всички и ви благодаря за поддръжката! Толкова съм признателна на всички вас и на екипа, с който работя в H&M, че се грижите за моите огромни бебета толкоз, колкото и аз! "  - гласи надписът към фотосите.
   View this post on Instagram   
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР