Шведската звезда Златан Ибрахимович отново беше с основна заслуга за

...
Шведската звезда Златан Ибрахимович отново беше с основна заслуга за
Коментари Харесай

Гол и асистенция на Ибра донесоха победата на Галакси

Шведската звезда Златан Ибрахимович още веднъж беше с съществена заслуга за триумф на Лос Анджелис Галакси. Таранът вкара първото попадение и подаде за второто при успеха с 2:1 над Монреал Импакт. Двубоят на стадион " СтъбХъб Център " беше от 31-ия кръг на Мейджър Лийг Сокър. Така капитанът на калифорнийците означи своя 27-и гол през тази акция, подобрявайки своя връх, който сложи преди седмица, когато стана първият състезател в историята на Галакси с над 24 попадения през една акция.
Iconic. pic.twitter.com/YcNxY3EWtU
— LA Galaxy (@LAGalaxy) September 22, 2019 37-годишният голмайстор зарадва 25 500 фенове в 31-ата минута, когато прати топката в мрежата. Много интензивният в този мач Кристиан Павон откри Дос Сантос, мексиканецът стреля, а топката попадна в Ибра и той от три метра означи. При поемането на топката от шведа останаха съществени подозрения, че е играл с ръка. Гостите пък имаха искания и за състояние на засада. Реферът се съветва с ВАР, само че най-после голът беше зачетен. По този метод някогашният състезател на Аякс, Ювентус, Интер, Барселона, Милан Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед остана на два гола зад водача при стрелците Карлос Вела.
Another game, another goal for @Ibra_official #LAvMTL | @SpectrumSN pic.twitter.com/PQ6HsyrZxw
— LA Galaxy (@LAGalaxy) September 22, 2019 В самото начало на втората част финладският национал Лапалайнен изравни с петото си попадение за клуба. Той беше оставен непокрит в 48-ата минута и с глава прати топката в мрежата на Галакси. Буквално 120 секунди по-късно обаче публиката на домакините още веднъж беше на крайници. Този път Павон центрира към Ибра, който смъкна топката с глава към Карлос Антуна, той пое топката пред неприятелски защитник и по-късно върна преднината на калифорнийците. Мексиканецът също към този момент има пет гола, а три от тях бяха маркирани през този месец.
.@dignityhealthsp is jumpin' pic.twitter.com/jmQFXqGnZJ
— LA Galaxy (@LAGalaxy) September 22, 2019 През оставащите минути Павон и на три пъти Ибрахимович пропуснаха да вкарат трети гол, защото вратарят на гостите Буш на няколко пъти сподели отличен инстикт.
HUSTLE.

Cristian Pavon’s pressure leads to @AntunaUriel’s 5th of the season! pic.twitter.com/9HTsBKTleu
— LA Galaxy (@LAGalaxy) September 22, 2019 Лос Анджелис Галакси е на трето място в Западната конференция с актив от 48 точки, като изостава на две точки от втория Сиатъл, до момента в който водач е Лос Анджелис с 68 точки. Градският противник на Ибра и компания се избави от загуба в 95-ата минута при домакинстнвото си на Торонто, откакто Вела осъществя от дузпа своя 29-и гол за сезона.
The best way to end any night.

#Since96 pic.twitter.com/15S5KtfNrt
— LA Galaxy (@LAGalaxy) September 22, 2019 Монреал е на девето място в Източнака конференция с актив от 37 точки, откакто записа трето следващо проваляне за сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР