Шведската суперзвезда направи своя дебют като ко-водещ на известния музикален

...
Шведската суперзвезда направи своя дебют като ко-водещ на известния музикален
Коментари Харесай

Ибра дебютира на Санремо, пошегува се с Ливърпул

Шведската суперзвезда направи своя дебют като ко-водещ на известния музикален фестивал Санремо. 39-годишният нападател на имаше занимателен разговор с водещия и шеф на фестивала Амадеус, който е последовател на другия гранд от Милано -.

Prijatelju Demo, idem u San Remo Sound on!!!
— Ajatolah (@kumovkomita) " За мен е чест да съм тук, само че и за теб е чест да ме имаш тук ", обърна се ветеранът към Амадеус. " Обикновено се усещам всесилен и огромен, само че тук се усещам дребен. Но въпреки всичко по-голям и по-могъщ от теб ", добави Ибра.
ZLATAN IBRAHIMOVI en SAN REMO

Buenas noches Amadeus y buenas noches Italia. Es un honor para mí estar aquí, pero también es un honor para ti tenerme aquí. Normalmente me siento grande, poderoso, pero aquí me siento pequeño.

— AC Habana Milano (@ac_habana) Златан се пошегува, че ще изземе от Амадеус ролята на шеф и ще дефинира нови правила за фестивала. " Първо, на фестивала ще вземат участие 22-ма музиканти. 11 против 11, по този начин е заслужено. Понеже виждам, че са 26, продайте четирима от артистите, слушам, че търси играчи. Ако не, пратете ги в градината, ще ги накарам да поработят.

Второто предписание се отнася до сцената. Твърде дребна е, направена е за прекомерно дребни хора като теб. Сцената би трябвало да е 105 на 6в метра, като терена на " Сан Сиро ". Не се стресирай, до момента в който Златан е тук, всичко ще бъде наред. Фестивалът на Златан продължава 90 минути плюс добавено време. На тази сцена аз съм най-хубавият. Не единствено довечера, а за всички времена ", сподели още голаджията на Милан. Серия А 24 кръг, неделя 28 февруари  Рома 1:2краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР