[Shutterstock] Още по темата 4+1 | Идва ли авторитарният капитализъм,

...
[Shutterstock] Още по темата 4+1 | Идва ли авторитарният капитализъм,
Коментари Харесай

4+1 | Ще имаме ли виртуални двойници, кои държави са ок за фрийланс и какво казва онлайн поведението за здравето ни

[Shutterstock] Още по тематиката
4+1 | Идва ли властническият капитализъм, какво ново от Airbnb и какво е общото сред стопанската система и възпитанието на деца

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
26 фев 2018
4+1 | Как Гугъл ще употребява изкуствения разсъдък, какъв брой близо е 5G технологията и ще работим ли по-малко

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
25 фев 2018
4+1 | Защо богатите почиват по-малко, по какъв начин Adidas задмина всички и 5 съвета за работния пазар на бъдещето

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
22 фев 2018
4+1 | Защо бедните американци могат да останат без интернет, къде има риск за заможен балон и по какъв начин се печелят избори

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
21 фев 2018
4+1 | Колко коства открадната ключова дума, за какво Венецуела сътвори своя криптовалута и кои са най-хубавите бизнес учебни заведения

Четири хрумвания за четене и една за подкаст
20 фев 2018 ЧЕТИРИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Аз х 2
The Future Computed. Това е книгата, дело на президента на Microsoft и ръководителя на отдел " Изкуствен разсъдък " към компанията. Какво ще е бъдещето ни съгласно създателите? Може би една от най-интересните хипотези е, че ще имаме виртуален двойник, който да ни асистира. Доста по-добре от Siri. Повече на този линк.

Фрийланс, само че къде
До 2020 година броят на упражняващите свободна процедура и работещите по непрекъснат контракт ще се изравни. Но съгласно отчет на консултантската компания Expert Market някои страни оферират по-добри условия на служащите номади. Кои са те и попада ли България в класацията вижте тук.

Съвети за чиновници
Повечето кариерни наръчници са фокусирани в това да дават препоръки по какъв начин човек да бъде по-добър водач. Според авторa на този текст е малко необичайно, че няма наръчници за по-добри чиновници. Какви са неговите препоръки можете да видите в линка.

Колко постоянно и какво публикуваме онлайн или дали вечер ревизираме известията на телефона си може да бъде скъпа информация за учените, които учат човешкото здраве. Какво споделят сходни данни прочетете тук.

ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ

Отговор в две минути

Миналата седмица веригата за бързо хранене KFC затвори краткотрайно повече от половината си заведения за хранене във Англия поради проблеми с доставката на... пилешко. Защо това се случи чуйте в новата двеминутна графа на The Indicator. Като бонус ще разберете още какво е продуктивността и за какво се употребява като стопански индикатор. Слушайте тук или долу:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР