Шум Трима души са загинали при тежка катастрофа на пътя Шумен-Силистра.

...
Шум
Трима души са загинали при тежка катастрофа на пътя Шумен-Силистра.
Коментари Харесай

Тежко ПТП отне три човешки живота, четирима са в болница

Шум Трима души са починали при тежка злополука на пътя Шумен-Силистра. Други четирима души са ранени. Инцидентът е станал към 15:15 часа в региона на село Венец, сред селата Страхилица и Дренци. Сблъскали са се лек автомобил "Пежо " с шуменска регистрация и "Опел " с благоевградски номера. По първична информация пежото е пътувало в посока Силистра и при завой опелът, който идвал отсреща, излязъл от платното си и двата автомобила се сблъскали.

При удара са починали трима души. Две от жертвите са пътували в немското возило. Третото тяло е отвън колите и следва да се разбере в коя от колите е пътувала жертвата. Четирима индивида, измежду които и 14-годишно дете, са ранени и откарани в болница. Те са в тежко положение. На място към този момент е прокурор от Окръжна прокуратура-Шумен, който управлява огледа на местопроизшествието.
Въведена е краткотрайна организация на придвижването. Пътуващите в посока от Шумен към Силистра да употребяват обходен маршрут село Хитрино - село Капитан Петко - село Венец, а пътуващите в посока Шумен да минават през селата Черноглавци, Габрица и Близнаци. Водачите на МПС да ги ръководят с нараснало внимание и да съблюдават напътствията на полицейските чиновници.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР